Korszerű, energiahatékony és optimalizált klímatechnikai rendszereket tervezünk, kivitelezünk és üzemeltetünk.

01

Tevékenység

A partnereink egyedi igényeinek figyelembevételével korszerű és energiatakarékos klímatechnikai rendszereket dolgozunk ki és valósítunk meg. Tapasztalataink és ismereteink alapján magas fokú szakértelemmel tudjuk biztosítani, hogy egy teljesen integrált és optimalizált lég- és klímatechnikai rendszer kerüljön megtervezésre és kivitelezésre. Ennek eredményeként tudunk felelősséget vállalni az általunk gondosan kiválasztott termékekért és garanciát adni a rendszer működésére.

02

Koncepció

A kiválasztott berendezések és a komplett rendszer műszaki színvonalát és működését az határozza meg, hogy milyen pontossággal, illetve milyen gazdaságos energiafelhasználással tud működni, a belső térben előírt paraméterek (pl. hőmérséklet, nedvességtartalom, légmennyiség igény, stb. alapján), illetve a külső környezet és a belső hőterhelés változásait figyelembe véve. Különös jelentősége van a gépek energiahatékonyságának és annak, hogy klímaberendezés elemei az igényekhez kapcsolódóan választhatók ki. Ezért nagyon fontos, hogy a komplett rendszer egy közös szabályozó automatika rendszerhez legyen kapcsolva. A központi vezérlő rendszer feladata, hogy a gépek üzemeltetése, energiafelhasználása rendkívüli gyorsasággal és pontossággal kövesse a külső környezet paramétereinek a változását, akár a belső hőterhelés, vagy az emberi jelenlét változásait.

03

Területek

Vállalkozásunk a klímatechnika széles területén van jelen. A komfort rendszermegoldásaink szállodák, irodák, bevásárló központok, iskolák, vagy egyéb középületek szellőztetésére és hűtésére alkalmasak. Légkezelőinkkel, hűtőgépeinkkel és a teljes szellőzés és klímatechnikát felölelő gyártmány választékunkkal az ipar és a mezőgazdaság csaknem minden ágában meg tudunk jelenni. Speciális technológiával üzemelő gyártócsarnokok légterét, vagy különleges légáramlást igénylő gombatermesztő, vagy sajtérlelő üzemek szellőztető és hűtő-fűtő berendezéseit tudjuk a tervezéstől, a beüzemelésig megvalósítani. Vállaljuk továbbá a komplett klímatechnikai projektek megszervezését, a tervezéstől az üzemszerű átadásig.